Eto moli Moratija da ga opet kupi

Eto je navodno kontaktirao vlasnika „crno-plavih” i praktično ga zamolio da pošalje ponudu na adresu kluba iz Mahačkale, jer želi da opet igra za milansku ekipu...
0 komentar(a)
Eto, Foto: Beta/AP
Eto, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.04.2012. 17:35h

Samuel Eto je prošlog ljeta dobio ponudu koja se ne odbija i prešao u Anži, ali bi već u junu mogao da se vrati u Inter, najavio je u današnjem izdanju „Korijere delo sport”.

Naime, rimski list navodi da je Kamerunac već duže nesrećan u Anžiju i da je od vlasnika ruskog kluba zatražio da ga prodaju na ljeto.

Istovremeno, kontaktirao je i vlasnika „crno-plavih” Masima Moratija i praktično ga zamolio da pošalje ponudu na adresu kluba iz Mahačkale, jer želi da opet igra za milansku ekipu.

„Eto u Interu? Davno sam rekao da su mu naša vrata uvijek otvorena”, rekao je nedavno Morati.

Eto je prodat Anžiju za 21 milion eura, a odlaskom u Rusiju je postao i najplaćeniji fudbaler na planeti s platom od 20 miliona godišnje.

„Ispao bih sebičan da mu nisam dozvolio da ode jer je dobio sjajnu ponudu”, pravdao je Morati ljetos odlazak Etoa...

Sada je, čini se, došlo vrijeme da Morati povuče konkretan potez i „spase” Etoa od života na koji nije navikao u Rusiji.

Kamerunski napadač je za Inter igrao dvije sezone. Osvojio je šest trofeja - Skudeto, Ligu šampiona, dva Kupa Italije, Superkup Italije i svjetsko klupsko prvenstvo.

Bonus video: