Baloteli: Ostajem u Sitiju

- Moja budućnost? Trenutno razmišljam samo o naslovu prvaka. Zašto uvijek govorite o Milanu i Interu kao mojim budućim destinacijama?
0 komentar(a)
Baloteli, Foto: Beta/AP
Baloteli, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.04.2012. 11:35h

Napadač Mario Baloteli poručio je danas da nema namjeru na ljeto napustiti Mančester siti, bez obzira na nedavnu izjavu trenera Roberta Manćinija da će svog nestašnog napadača prodati na ljeto.

- Moja budućnost? Trenutno razmišljam samo o naslovu prvaka. Zašto uvijek govorite o Milanu i Interu kao mojim budućim destinacijama? Imam ugovor sa Sitijem i nemam namjeru da idem - rekao je Baloteli u razgovoru za Gazetu delo Sport.

- Godi mi da predsjednik Intera (Masimo Morati) govori lijepe stvari o meni. Poznaje me od moje 15 godine i zahvalan sam mu na tome što ima povjerenje u mene, ali ja trenutno razmišljam samo o Sitiji - kaže Italijan koji, bez obzira na česte nesuglasice, voli svog menadžera Roberta Manćinija.

- Srećan sam što imam priliku da radim s Manćinijem i nemam ništa osim riječi hvale za njega. Stvari se između nas razvijaju jako dobro. Razgovarali smo nakon mog posljednjeg isključenja. Znam da i dalje vjeruje u mene – zaključio je Italijan.

Baloteli je ove sezone tresao protivničke mreže 13 puta u 22 prvenstvena meča, ali će još jednu utakmicu biti nedostupan Manćiniju zbog suspenzije.

Bonus video: