Vigan srušio i Arsenal

Sve bitno u Londono dogodilo se u prvih 20 minuta. Vigan je u samo dva minuta golovima Di Santa i Gomesa imao 2:0, smanjio je Vermalen u 21.
0 komentar(a)
Di Santo, Foto: Beta/AP
Di Santo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 16.04.2012. 21:34h

Vigan je možda ostvario i tri ključna boda u borbi za opstanak. Nakon što je savladao Liverpul u gostima, Mančester junajted na svom terenu, tim Roberta Martinesa je bio bolji i od Arsenala na „Emirejtsu” sa 2:1.

Sve bitno u Londono dogodilo se u prvih 20 minuta. Vigan je u samo dva minuta golovima Di Santa i Gomesa imao 2:0, a kada je Vermalen u 21. smanjio činilo se da goste čeka pakao, da je pritisak Arsenala neminovan...

To se, međutim, nije desilo, „tobdžije” jednostavno nisu imale ideju, pa je Vigan potpuno zasluženo osvojio tri boda i pobjegao na pet bodova prednosti u odnosu na Blekburn koji je u zoni ispadanja.

Arsenal je i nakon ovog poraza siguran na trećem mjestu (pozicija koja vodi direktno u Ligu šampiona), jer ima pet bodova i meč više od Totenhema i Njukasla.

"Ovo je još jedna velika noć za Vigan. Blizu smo opstanka, to nam je bio cilj, ali nas čeka još posla do kraja prvenstva", rekao je Martines, menadžer koji je nedavno najavio da će na kraju sezone da ide iz Vigana.

Bonus video: