Baloteli pristao na psihijatrijsku pomoć

Italijanski reprezentativac je, prema riječima jednog od njegovih prijatelja, shvatio je da je to jedini način da spasi karijeru
0 komentar(a)
Baloteli, Foto: Beta/AP
Baloteli, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 15.04.2012. 10:21h

Fudbaler Mančester sitija Mario Baloteli odlučio je da potraži psihijatrijsku pomoć, da bi prekinuo seriju incidenata, prenosi B92.

Italijanski reprezentativac je, prema riječima jednog od njegovih prijatelja, shvatio je da je to jedini način da spasi karijeru.

Baloteli je trenutno pod suspenzijom zbog crvenog kartona na meču sa Arsenalom, a cijele ove sezone pravio je nevjerovatne incidente na terenu i van njega, poslije čega mu je i trener Roberto Manćini preporučio psihijatra.

"Mario je prihvatio činjenicu da ne može da kontroliše svoje ponašanje. Njegova velika želja je da ostane u mančesters sitiju i svjestan je da mora pod hitno da se smiri", rekao je njegov prijatelj.

Baloteli je među “građane” došao iz Intera 2010. godine, gdje ga je takođe trenirao Manćini.

Ove sezone odigrao je 31 utakmicu u dresu "građana" i postigao 17 golova.

U finišu sezone njegov klub juri pet bodova zaostatka u odnosu na Mančester junajted, a pitanje je da li će se Baloteli vratiti u startnu postavu, pošto je Karlos Teves po povratku u tim u sjajnoj formi (četiri gola u dva meča).

Bonus video: