Zeman: Juventus zaslužuje titulu više od Milana

"Klub iz Torina ima mlađe igrače (od Milana) i oni su u nekoliko prethodnih utakmica pokazali veću “glad za bodovima”, ocijenio je Zeman, koji trenutno vodi ekipu drugoligaša Peskare
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.04.2012. 13:34h

Bivši trener fudbalera Crvene zvezde Zdenjek Zeman rekao je da ove sezone ekipa Juventusa zaslužuje titulu prvaka Italije više od prošlogodišnjeg prvaka Milana.

"Juventus zaslužuje da bude na vrhu tabele. Klub iz Torina ima mlađe igrače (od Milana) i oni su u nekoliko prethodnih utakmica pokazali veću “glad za bodovima”, ocijenio Čeh, koji trenutno vodi ekipu drugoligaša Peskare, a prenijeli su danas italijanski mediji.

On je dodao da je do prije nekoliko nedjelja mislio da Milan ima bolji tim, ali da igrači Juventusa u finišu sezone igraju "jako dobro".

"Milan ima mnogo povrijeđenih igrača i u klubu moraju da otkriju zbog čega je tako", rekao je Zeman.

Razlika između vodećeg Juventusa i drugoplasiranog Milana iznosi jedan bod, a do kraja Serije A ostalo je još šest kola.

Milan večeras u 18 časova igra na svom terenu protiv Đenove, dok će Juventus sjutra gostovati kod Ćezene.

Zeman je tokom trenerske karijere vodio veliki broj italijanskih klubova, a najviše uspjeha imao je sa rimskim Laciom sa kojim je bio drugi i treći u Seriji A. Čeh je u junu 2008. godine izabran za trenera beogradske Crvene zvezde, ali je smijenjen poslije samo pet utakmica.

Bonus video: