Kambijaso: I naredne sezone sam u Interu

Uprava “neroazura” će tokom ljeta napraviti značajne promjene u timu, a 31-godišnji fudbaler je označen kao jedan od onih koji bi mogli da napuste klub
0 komentar(a)
Esteban Kambijaso, Foto: Goal.com
Esteban Kambijaso, Foto: Goal.com
Ažurirano: 13.04.2012. 22:00h

Argentinski vezista Esteban Kambijaso odbacio je mogućnost napuštanja Intera na kraju ove sezone, koju, u to nema sumnje, svi u timu iz Milana žele što prije da zaborave.

Uprava “neroazura” će tokom ljeta napraviti značajne promjene u timu, a 31-godišnji fudbaler je označen kao jedan od onih koji bi mogli da napuste klub.

Međutim, on na tako nešto i ne pomišlja.

"Ostaću u Interu sljedeće sezone, to je sigurno”, objasnio je 31-godišnji Kambijaso na pitanje o svojoj budućnosti za “Skaj sport Italiju”.

Bivši igrač Real Madrida je na pitanje o mogućnosti da budu ponovo u timu zajedno sa napadačem Mančester sitija Mario Balotelijem rekao:

"To je pitanje koje ćete morati da postaviti čelnicima kluba i treneru. Ne želim da me mediji upliću u klupske transfer spekulacije”, bio je jasan Argentinac.

Kambijaso je postigao četiri gola u 31 utakmici za Inter ove sezone. On je u Milanu od 2004. godine, a do sada je odigrao 229 utakmica za Inter.

Bonus video: