Petrovac želi da iskoristi imperativ Lovćena

"Gosti nemaju drugo rješenje već da od samog starta krenu po sva tri boda. I tu leži naša šansa", rekao je najbolji strijelac Petrovca Nenad Jovanović.
181 pregleda 0 komentar(a)
OFK Petrovac, Foto: Www.ofkpetrovac.com
OFK Petrovac, Foto: Www.ofkpetrovac.com
Ažurirano: 14.04.2012. 08:12h

Četiri osvojena boda iz dva prethodna kola vratila su mir u kuću Petrovca. Domaćin je nakon žestokog ritma u prethodnom periodu došao do daha, a drugi uzastopni meč na svom terenu, ovoga puta protiv Lovćena, mogao bi da donese i novu pobjedu.

"Zaista ne bih volio da koristim staru floskulu da je najteže igrati kada vas svi vide kao favorita, ali je to u praksi nebrojeno puta do sada i dokazano. I to moramo da imamo na umu pred novo iskušenje koje nas očekuje. Moramo da nastavimo dobru seriju, iako ćemo i ovoga puta najvjerovatnije biti lišeni usluga povrijeđenih Mihailovića i Zvicera, te suspendovanog Mikijelja. Gosti nemaju drugo rješenje već da od samog starta krenu po sva tri boda. I tu leži naša šansa. Moramo igrati mirno, mudro i strpljivo kao i nebrojeno puta do sada, i dobar rezultat neće izostati", rekao je najbolji strijelac Petrovca Nenad Jovanović.

Cetinjani su, s druge strane, prinuđeni da do kraja šampionata grabe svaki mogući bod. Iako je današnji rival daleko ispred na tabeli, fudbaleri Lovćena u duel sa Petrovcem ulaze sa imerativom pobjede.

"Naš stav prema svakoj utakmici je da od nje uzmemo najviše što možemo, tako će biti i ovog puta. Naravno, Petrovac je veoma težak protivnik, kvalitetan tim, dobro vođen, i ekipa koja za naše uslove uvijek drži visok rejting. Rekao sam to više puta, ne interesuje nas ime protivnika sa kojim igramo, zanima nas samo naša igra i ono što možemo da uradimo. Posebno sada, kada nam je važan svaki bod. Moramo da osvojimo što više bodova, jer što se bliži kraj prvenstva, ostaje vam sve manje mogućnosti za trijumf", kazao je trener Lovćena, Radovan Kavaja.

Petrovac - Lovćen

Petrovac - Stadion pod Malim brdom. Sudija: Ranko Spasojević (Podgorica). Pomoćnici: Nedjeljko Grubović (Bijelo Polje), Željko Vujičić (Herceg Novi). Početak u 16 časova.

Petrovac (4-4-2): Popović - Radulović, Mrvaljević, Grbović, Graovac - Golubović, Šofranac, Jovanović, Marković - Vujačić, Živković.

Lovćen (4-3-2-1): Perović - Mirković, Lakić, Draganić, Martinović - Sekulić, Bogdanović, Bondžić - Đurišić, Radović - Perutović.

Bonus video: