Nedović: Protiv Mogrena moramo da budemo agresivni i pametni

"Mi imamo imperativ pobjede, moramo da budemo agresivni, ali i pametni kako nam se ne bi ponovilo da opet jurimo rezultat", rekao je Aleksandar Nedović, trener Grblja.
0 komentar(a)
Aleksandar Nedović, Foto: Savo Prelević
Aleksandar Nedović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.04.2012. 08:33h

Grbljani su u lošoj rezultatskoj seriji, ne znaju za trijumf u nastavku sezone. Interesantno, međutim, da je tim iz Radanovića jedan od dva proljećna boda osvojio upravo protiv današnjeg rivala - Mogrena (takođe pred svojim navijačima).

"Jako nezgodan protivnik, po mom mišljenju Mogren ima najbrži napad u ligi i u tehničko-taktičkom pogledu veoma skladnu ekipu. Mi imamo imperativ pobjede, moramo da budemo agresivni, ali i pametni kako nam se ne bi ponovilo da opet jurimo rezultat. Treba da damo sve od sebe kako bismo skinuli breme koje nosimo mi iz stručnog štaba i fudbaleri. Zbog toga nam se dešavaju neke bizarne greške. Moramo, dakle, da budemo pametni i oprezni, onda će doći i rezultat", rekao je Aleksandar Nedović, trener Grblja.

Tim iz Radanovića ne može da računa na kažnjenog kapitena Milića, dok se Nikolić žali na povredu leđa.

Budvani u dobrom raspoloženju iščekuju gostovanje u komšiluku, nakon serije od tri uzastopna trijumfa...

"Nadamo se da ćemo nastaviti pozitivnu seriju. Grblju je utakmica važnija nego nama, ali očekujem pobjedu svog tima - ući ćemo u meč oprezno i čekati šansu. Grbalj nam se ove sezone dva puta provukao, jesenas nas je savladao na Lugovima praktično iz jednog šuta. Vjerujem da ćemo im se ovog puta revanširati", kazao je Andrija Mirković, vezista Mogrena.

Grbalj - Mogren

Radanovići - Stadion Grblja. Sudija: Darko Gašić (Podgorica). Pomoćnici: Veselin Đuranović (Podgorica), Miloš Asović (Berane). Početak u 16 časova.

Grbalj (4-4-2): M. Radulović - N. Radulović, Bogdanović, Mikijelj, Glavan - Jovanović, Janković, Lađić, Mićić - Pepić, Kaluđerović.

Mogren (4-3-2-1): Šćekić - Ivanović, Kapisoda, Radišić, Krstić - Mirković, Tatar, Bakić - Đorđević, Stevović - Vujović.

Bonus video: