Branka: Želimo Kolarova, ali ne i Balotelija

Ako se preseli u Inter, biće to povratak reprezentativca Srbije u Italiju nakon dvije sezone, pošto je iz Lacija otišao u Englesku jula 2010
0 komentar(a)
Kolarov, Foto: Reuters
Kolarov, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.04.2012. 18:47h

“Inter je zainteresovan za Aleksandra Kolarova, to je istina, ali Mario Baloteli nije u našim planovima. On jeste dobar igrač, ali ne želimo da ga dovedemo. Međutim, priču oko Kolarova ostavili smo za kraj sezone”, prenose britanski mediji izjavu Marka Branke, sportskog direktora kluba iz Milana

Srpski reprezentativac je počeo samo devet utakmica u Premijer ligi ove sezone, jer je menadžer Roberto Manćini više vjerovao ljetošnjem pojačanju iz Arsenala Gaelu Klišiju.

Međutim, i pored toga Kolarov je dao pet golova, uključujući i nedavni izjednačujući protiv Sanderlenda.

“Mi ćemo na ljeto pokušati sa ljudima iz Mančester sitija da se dogovorimo oko Kolarova, a mislim da naši navijači ne bi voljeli opet da vide Balotelija u dresu Intera”, objasnio je Branka, misleći na to da je kontroverzni fudbaler više puta naglasio da navija za Milan, a čak se i u dva navrata slikao u dresu aktuelnog šampiona Italije.

Baloteli je u redove “građana” stigao avgusta 2010. godine iz Intera za sumu od 22 miliona eura.

Na početku svog mandata u Engleskoj mnogo je obećavao, ali u posljednje vrijeme pravi sve više i više nevolja, pa je uprava Mančester sitija odlučila da ga proda na kraju sezone.

Što se tiče Kolarova, ako se preseli u Inter, biće to njegov povratak u Italiju nakon dvije sezone, pošto je iz Lacija otišao u Englesku jula 2010.

Dres rimskog kluba nosio je tri sezone.

Bonus video: