Budućnost u Beranama, Rudar u Tuzima

Meč u Beranama počinje u 14 časova uz upaljene TV kamere, dok se u Tuzima igra u 16 sati, baš kao i na četiri preostale utakmice 25. kola
0 komentar(a)
Berane - Budućnost, Foto: Vesko Belojević
Berane - Budućnost, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 13.04.2012. 13:57h

Trku za titulu u T-Com Crnogorskoj fudbalskoj ligi Budućnost i Rudar nastavljaju sjutra teškim gostovanjima - Podgoričani putuju na sjever, u Berane, a Pljevljaci u suprotnom smjeru, na megdan Dečiću u Tuzima.

Gostovanje Budućnosti na Gradskom stadionu u Beranama uvijek je bio mamac za publiku, pa se i ove subote očekuje dobra posjeta. Iako su Podgoričani obično dobijali u Beranama, čaka iz izuzetno težak zadatak, što zbog nešto lošije forme u trećem krugu (tri teške pobjede), što zbog dobrih partija Beranaca u proljećnoj polusezoni.

Jednako težak zadatak čeka ekipu Rudara. Pljevljaci su početkom sezone slavili u Tuzima golom Nenada Purketa Stojanovića u nadoknadi vremena, što dovoljno govori kakav posao očekuje tim Dragana Radojičića.

Meč u Beranama počinje u 14 časova uz upaljene TV kamere, dok se u Tuzima igra u 16 sati, baš kao i na četiri preostale utakmice 25. kola.

Mogren u primorskom derbiju gostuje Grblju, Mladost na Starom aerodromu dočekuje Dečić, Petrovac igra kod kuće sa Lovćenom, dok u derbiju začelja Sutjeska u Nikšiću igra protiv Bokelja.

Bonus video: