Vukićević napustio Vojvodinu

"Radio sam odgovorno i pošteno, preuzimam krivicu za loše rezultate i ne vidim sebe više kao trenera Vojvodine", rekao je Vukićević novinarima u Novom Sadu.
0 komentar(a)
Vukic, Foto: Savo PRELEVIĆ
Vukic, Foto: Savo PRELEVIĆ
Ažurirano: 12.04.2012. 22:22h

Crnogorski stručnjak Dejan Vukićević nije više trener fudbalera Vojvodine, nakon što se poslije šokantne eliminacije od čačanskog Borca u polufinalu Kupa Srbije nije pojavio na današnjem treningu.

Umjesto njega trening je vodio dosadašnji pomoćnik Spasoje Jelačić.

"Radio sam odgovorno i pošteno, preuzimam krivicu za loše rezultate i ne vidim sebe više kao trenera Vojvodine. Zato nisam došao na trening i preostalo je samo da se sa upravom kluba o modelu prekida saradnje", rekao je bivši trener Zete i Mogrena novinarima u Novom Sadu.

On je preuzeo tim poslije prvog kola, kada je tadašnji trener Ljubomir Ristovski podnio ostavku. Vodio je ekipu na ukupno 26 utakmica i ostvario 12 pobjeda, uz devet remija i pet poraza.

Vojvodina je eliminisana u polufinalu Kupa Srbije - nakon 0:0 u Čačku, Novosađani su juče poraženi na svom terenu 1:0 i propustili priliku da 16. maja igraju finale Kupa Srbije pred svojim navijačima.

Bonus video: