Mogren se poigravao sa Dečićem

Budvani su sami sebi olakšali posao tako što su postigli gol iz prve prave akcije - Tatar je gurnuo loptu Vujoviću, ovaj je pravovremeno centrirao, a Bakić zatresao mrežu
57 pregleda 0 komentar(a)
VUJOVIĆ, Foto: Radoje Milić
VUJOVIĆ, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 12.04.2012. 10:16h

U samo sedam dana fudbaleri Mogrena zabilježili su tri pobjede, dali osam golova - potvrda da je podmlađena ekipa Brana Milačića dostigla top formu, u pravo vrijeme kada je u pitanju borba za plasman na evroscenu.

Na Lugovima, po kiši i jakom vjetru, maltene u nemogućim uslovima za igru, juče je pao Dečić - završilo se 3:0.

"Na stranu treća uzastopna pobjeda, ja sam strahovito zadovoljan kako su momci odigrali meč. Primjetan je moderan način igre, sa puno pasova. Dali smo i tri gola po ovakvom terenu, a rival nas maltene nije ni ugrozio, gdje ćete bolje od toga" zadovoljno je rezimirao Milačić nakon meča.

Budvani su sami sebi olakšali posao tako što su postigli gol iz prve prave akcije - Tatar je gurnuo loptu Vujoviću, ovaj je pravovremeno centrirao, a Bakić zatresao mrežu.

Vujović je bio izuzetno raspložen za igru, pa je nakon asistencije kod prvog gola imao dva dobra pokušaja (jednom je dobro odbranio Pavićević), a onda je i sam pogodio mrežu - nakon solo prodora opalio je sa 20 metera, pa je utakmica bila “zaključana”.

Ostatak meča bio je čista rutina, Budvani su u malo sporijem ritmu čuvali prednost, a u finišu su stigli i da je uvećaju - Đorđević je završio sav posao, a slavu prigrabio Stevović. Prije trećeg gola viđena je tropotezna akcija Bakić-Đorđević-Vujović, ali ovaj posljednji nije uspio da kruniše sjajan meč sa još jednim golom.

"Mogren je iskusniji i kvalitetniji od nas, što je samo potvrdio u ovom meču. Došli smo da se izigramo, bez prevelikog imperativa rezultata, ali je domaćinu sve polazilo bolje za rukom", prokomentarisao je Fuad Krkanović, pomoćni trener Dečića.

Mogren - Dečić 3:0

Budva - Stadion “Lugovi”. Gledalaca: 50. Sudija: Miloš Bošković (Podgorica). Pomoćnici: Đorđije Ražnatović (Cetinje) i Boban Krstev (Cetinje). Strijelci: Bakić u 12, Vujović u 34. i Stevović u 80. minutu. Žuti kartoni: Ćulafić (Mogren), Pavićević, Padović (Dečić) Crveni karton: Banda (Dečić) u 71. minutu.

Mogren: Šćekić -, Ivanović 7, Krstić 7, Kapisoda 7, Radišić 7, Mirković 7, Tatar 7, Bakić 7,5, Đoković - (Ćulafić 7), Vujović 8 (Stevović), Đorđević 7 (Pržica).

Dečić: Pavićević 7, Padović 5,5, Ajković 5,5, Gutić 5,5, Živković 5,5, Radulović 5,5, Nuhodžić 5,5, Adžović 5 (Gavrilović), Pepić 5 (Lekić), Banda 5, Đukić 6.

Bonus video: