Zvezda opet "uzela mjeru" Partizanu, u finalu sa Borcem

“Crveno-bijeli” su poveli golom Darko Lazović u 63. minutu, da bi tačku na ovaj meč stavio Kristijano Borha u 81. minutu.
0 komentar(a)
Darko Lazović, Foto: Beta
Darko Lazović, Foto: Beta
Ažurirano: 11.04.2012. 20:03h

Ne samo da Partizan nije uspio da nadoknadi minus iz prvog meča, već je istim rezultatom poražen i u revanšu pred svojim navijačima - Crvena zvezda je zasluženo u finalu Kupa Srbije, pošto je sinoć na bivšem armijskom stadionu u Beogradu opet bila bolja od “vječitog rivala” sa 2:0.

“Crveno-bijeli” su poveli golom Darka Lazovića u 63. da bi tačku na meč stavio Kristijano Borha u 81. minutu. Oba gola trofejni beogradski klub postigao je nakon kontranapada i vještih reakcija napadača.

Šanse za Partizan u prvom dijelu imali su Ivanov, Dijara i Marković, ali je i Zvezda promašila svoj zicer preko Lazovića.

Ipak, kada se napadač gostiju ispravio u drugom poluvremenu, sve je bilo gotovo. Partizanu su za prolaz tada trebala četiri gola, a Prosinečki je od sreće skočio u nebesa.

Zvezda će u finalu igrati protiv Borca iz Čačka, koji je u gostima pobijedio Vojvodinu sa 1:0. Prvi meč završen je bez golova.

Finale je na programu 16. maja u Novom Sadu.

Bonus video: