Mogren dočekuje Dečić

"Godi, naravno, što smo treći, ljepše da smo treći nego četvrti ali nema nekog posebnog zadovoljstva", rekao je trener Mogrena Branislav Milačić
0 komentar(a)
Mogren, Foto: Vesko Belojević
Mogren, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 11.04.2012. 07:53h

Dva uzastopna trijumfa nad ekipom Berana popravila su raspoloženje u taboru Mogrena. Budvani sada sa treće pozicije dočekuju Dečić...

"Igrači su ušli u stabilnu formu, očekujem da nastave tako. Bitno je da imaju pravi pristup prema igri a onda će doći i rezultat. A što se tiče trećeg mjesta - ne opterećujemo se previše time. Naše je da pokušamo da unaprijedimo igru. Godi, naravno, što smo treći, ljepše da smo treći nego četvrti ali nema nekog posebnog zadovoljstva. Čeka nas jako težak rival. Dečić je vrlo teško izgubio u Pljevljima i osvojio bod protiv Zete. Teren će biti težak, pa ukoliko ne pružimo sve od sebe odnosno ako se dobro ne pomučimo, nećemo ih ni dobiti", rekao je Branislav Milačić, trener Mogrena.

Dečić je za posljednju trećinu prvenstva “izvukao” najteži mogući raspored, ali je u pokeru utakmica sa ekipama iz vrha prvoligapške tabele, prvu partiju sa Zetom okončao osvojenim bodom (2:2). Novi izazov, je Budva.

"Ušli smo sa stavom da je svaki bod u prva četiri kola premija. Prvu smo izvukli zahvaljujući dobroj igri u drugom poluvremenu sa Zetom, kada smo zahvaljujući Adžoviću u sudijskoj nadoknadi iščupali bod. No, Mogren je u Budvi druga priča, jer po pravilu gubimo tamo a u Tuzima igramo bolje od njih. Ne pamtimo da smo u Budvi odigrali dobru utakmicu, ali to ne znači predaju. Imamo jak i kvalitetan tim, i to uprkos odsustvu golmana Dreševića, lijevog beka Nelevića, defanziuvca Vučkovića, veziste Živkovića i napadača Milića. I želimo da se pokažemo u najboljem svijetlu, ali ostajemo pri stavu da bi bod bio zlatan za nas", kazao je mladi vezista Dečića, Rijad Pepić.

Mogren – Dečić

Budva - Stadion Lugovi. Sudija: Miloš Bošković (Podgorica). Pomoćnici: Đorđije Ražnatović, Boban Krstev (Cetinje). Početak u 15.30 časova.

Mogren (4-3-2-1): Šćekić - Ivanović, Kapisoda, Radišić, Krstić - Mirković, Tatar, Bakić - Đorđević, Ćulafić (Stevović) – Vujović.

Dečić (4-4-2): Pavićević - Padović, Radulović, Gutić, Krnić - Ajković, Đukić, Nuhodžić, Pepić - Adžović, Gavrilović.

Bonus video: