Zeti neophodan trijumf protiv Grblja

Zetu čeka važan meč sa Grbljem na Trešnjici, ali takav će biti svaki naredni za ekipu Rada Vešovića...
0 komentar(a)
Jedinstvo - Zeta, Foto: Zoran Đurić
Jedinstvo - Zeta, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 11.04.2012. 06:28h

Zetu čeka važan meč sa Grbljem na Trešnjici, ali takav će biti svaki naredni za ekipu Rada Vešovića koja je poslije remija sa Dečićem dospjela na dva boda minusa u odnosu na trećeplasirani Mogren (ekipa iz Golubovaca dugo je bila bodovno ujednačena sa aktuelnim šampionom).

"U Tuzima smo odigrali dobar meč i prokockali dobijenu utakmicu po teškom terenu. Prvenstvo je dugo i do posljednjeg kola neće se ništa znati. Imamo, međutim, dobar raspored do kraja - favoriti smo protiv Grblja, potom gostujemo Mladosti, a onda imamo dva vezana meča pred svojim navijačima. Grblju je svaki naredni meč šansa da se izvadi, očekujem da će igrati bunker kao i svi kada dođu kod nas.

Mi smo, međutim, izraziti favoriti iako imamo personalnih problema. Zlatičanin i Božović imaju parne kartone, ali pošto mogu da biraju vidjećemo ko će od njih dvojice igrati danas, dok su Boljević, Vujačić i Kalačević u omladinskoj reprezentaciji. Bez obzira koliko nam trebaju mislim da smo jedini klub koji nije pravio problem igračima da nastupe za reprezentaciju", rekao je trener Vešović.

Sa druge strane Grbljani su u lošoj seriji, ne znaju za trijumf nakon šest proljećnih kola...

"Znamo koliko je teško igrati u Zeti, ali idemo u Golubovce sa namjerom da napravimo dobar rezultat. Mislim da ćemo uspjeti u tome iako nas čeka mnogo težak posao, a fale nam Janković i Milić, koji nemaju pravo nastupa, te Mićić, koji je trenutno van ekipe. Želimo da odigramo otvoreno, najbolje što znamo, a uspjeh bi bio svaki ishod sem poraza", kazao je Srđan Nikić, pomoćni trener Grblja.

Zeta - Grbalj

Golubovci - Stadion Trešnjica. Sudija: Milovan Milačić (Podgorica). Pomoćnici: Dragan Vujović, Milutin Đukić (Cetinje). Početak u 15.30 časova.

Zeta (4-3-2-1): Ivanović - M. M. Radulović, Kaluđerović, M.B. Radulović, Novović - Zlatičanin (Božović), Peličić, Burzanović - Došljak, Knežević - Korać.

Grbalj (4-4-2): M. Radulović - Magud, Mikijelj, Glavan, A. Jovanović - N. Radulović, G. Jovanović, Bogdanović, Lađić - Nikolić, Kaluđerović.

Bonus video: