Tri meča kazne za Balotelija

FA je saopštila da je nakon odgledanog snimka sa utakmice na „Emirejtsu” odlučila da „ne tereti Balotelija za start nad Aleksom Songom”, pa je i zbog toga kazna ovakva..
0 komentar(a)
Baloteli, Foto: REUTERS
Baloteli, Foto: REUTERS
Ažurirano: 10.04.2012. 18:48h

Iako su engleski mediji spekulisali da bi Mario Baloteli mogao da dobije nevjerovatnu kaznu od devet utakmica neigranja, Fudbalska asocijacija (FA) je bila naklonjena nestašnom Italijanu - napadač Mančester sitija je kažnjen sa tri meča neigranja.

Baloteli je u nedjelju protiv Arsenala dobio drugi žuti karton nakon faula nad Bakarijem Sanjom, i za to je dobio jedan meč, dok je dvije utakmice zaradio zbog činjenice da mu je to 4. isključenje u sezoni.

FA je saopštila da je nakon odgledanog snimka sa utakmice na „Emirejtsu” odlučila da „ne tereti Balotelija za start nad Aleksom Songom”, pa je i zbog toga kazna ovakva.

Baloteli će tako moći da zaigra tek 30. aprila u meču protiv Mančester junajteda, ali je pitanje šta o tome misli menadžer Sitija Roberto Manćini.

Tačnije, da li će Italijan da održi riječ - prije dva dana je istakao da Super Mariju neće davati šansu do kraja sezone. Međutim, Manćini se do sada baš i nije pokazao kao trener koji održava riječ (konkretno u slučaju Karlosa Tevesa), pa Baloteli možda i zaigra protiv „đavola”...

Bonus video: