Navijači Marseja traže od igrača da puste Monpelje!

"Pružimo Monpeljeu najbolju šansu i zaustavimo PSŽ da postane prvak ove godine", objavila je navijačka grupa “Saut viners 87” na svojim stranicama...
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.04.2012. 15:38h

Olimpik iz Marseja je izgubio 10 od posljednjih 11 utakmica u prvenstvu, a najbrojnija navijačka grupa tog kluba zahtijeva da se loš niz nastavi i u srijedu u utakmici protiv Monpeljea

Navijači, naime, žele da se pusati Monpelje i da se tako pomogne tom timu da bude šampion. Naravno, sve kako bi se onemogućio omraženi rival Marseja, PSŽ, u namjeri da osvoji titulu.

Monpelje i PSŽ trenutno imaju isti broj bodova, a do kraja je ostalo sedam kola. Marsej je na 9. mjestu sa 23 boda manje nakon što je u nedjelju izgubio od PSŽ-a.

"Pružimo Monpeljeu najbolju šansu i zaustavimo PSŽ da postane prvak ove godine", objavila je navijačka grupa “Saut viners 87” na svojim stranicama.

"Neka Monpelje pobijedi, ne zaboravimo lekciju iz prošlosti!"

Navijači Marseja još uvijek podsjećaju na trku za titulu iz 1999. godine kada je poraz PSŽ-a sa 3:2 od Bordoa u posljednjem kolu označio i kraj šampionskih snova tima sa “Velodroma”.

Bonus video: