Mihajlović će vratiti Stankovića i Vidića

"Ima veliki uticaj, autoritet i sigurno je on taj koji može da ih natjera da se predomisle. Treba pokušati", objasnio Džajić
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.04.2012. 13:35h

Nakon što su smijenili Vladimira Petrovića sa mjesta selektora, zbog neuspjeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine, čelnici Fudbalskog saveza Srbije su u potrazi za njegovim nasljednikom.

Beogradski mediji posljednjih dana tvrde da će na klupu “orlova” sjesti Siniša Mihajlović, bivši trener Katanije i Fiorentina.

On će dobiti zadatak da Srbiju odvede na Svjetsko prvenstvo, koje će se za dvije godine održati u Brazilu.

"Siniša će pokušati da nagovori naše asove da se vrate u državni tim. On ih zna najbolje, sa Dejanom Stankovićem je kum, sa Nemanjom Vidićem veliki prijatelj. Ima veliki uticaj, autoritet i sigurno je on taj koji može da ih natjera da se predomisle. Treba pokušati, Nemanja sada ne igra, ali brzo će se vratiti u formu, on je karakteran momak i nije za odstrel, zato što je najavio oproštaj od reprezentacije. I on i Deki mogu još mnogo da doprinesu", rekao je Dragan Džajić za “Blic”.

Džajić je sada daleke 1991. doveo Mihajlovića, tada 22-godišnjeg igrača Vojvodine, na “Marakanu”, kada je i počelo stvaranje šampionske ekipe.

Bonus video: