Anži želi Ronaldinja?

"Poslije poraza od Emeleka u Kupu Libertadores (3:2), porastao je pritisak na Ronaldinja i lako je moguće da napusti klub", rekao je za medije u Južnoj Americi izvor blizak 32-godišnjeg fudbaleru
0 komentar(a)
Ronaldinjo, Foto: Reuters
Ronaldinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.04.2012. 11:59h

Pojedini ruski mediji su prije nekoliko dana objavili informaciju da Anži pregovara sa Flamengom oko dolaska 32-godišnjeg Ronaldinja.

Jedan od pomoćnih trener tima iz Mahačkalata i savjetnik Sulejmana Kerimova, vlasnika kluba, Roberto Karlos preko svog Tviter profila demantovao je interesovanje za zemljaka.

Da, ipak, ima nešto od ove priče pokazuje i informacija iz Brazila da je Roberto Karlos telefonom razgovarao sa Ronaldinjom i ponudio mu transfer u Anži.

"Roberto Karlos je zvao Ronaldinja i ponudio mu da mu se pridruži u Rusiji, a isto je uradio i prije izvjesnog vremena. Poslije poraza od Emeleka u Kupu Libertadores (3:2), porastao je pritisak na Ronaldinja zbog loše igre i lako je moguće da na kraju ove sezone napusti klub“, rekao je izvor blizak nekadašnjem fudbaleru PSŽ-a, Barselone i Milana.

Ronaldinjo sa Flamengom ima važeći ugovor do ljeta 2014. godine.

Bonus video: