Mogren ponovo prejak za Berane

"Utakmica je bila tvrda jer su bodovi bili potrebni i nama i domaćinu. Uspjeli smo da na veliku sreću postignemo prvi gol, dok su preostala dva došla rutinski", izjavio je Milačić.
0 komentar(a)
Budućnost-Mogren, Foto: Savo Prelević
Budućnost-Mogren, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.04.2012. 06:58h

Aktuelni šampion Mogren je i drugi put u sedam dana bio uspješniji od Beranaca - nakon trijumfa od 2:0 u prošlom kolu na Lugovima, četa Branislava Milačića savladala je povratnika u elitni rang i na njegovom terenu.

"Utakmica je bila tvrda jer su bodovi bili potrebni i nama i domaćinu. Uspjeli smo da na veliku sreću postignemo prvi gol, dok su preostala dva došla rutinski. Čestitke domaćinu na izuzetno korektnoj utakmici", izjavio je trener Budvana Milačić.

Domaćin je požrtvovano ušao u meč, u 18. minutu Rugovac je šutirao iz “slobodnjaka” a lopta završila pored gola. Uzvratio je Ivanović u 26. minutu, ali je Kuč izblokirao njegov pokušaj.

Bek Budvana bio je uspješniji u drugom minutu nastavka - u 47. minutu Ivanović je iz slobodnog udarca doveo Budvane u vođstvo. U 59. minutu Bakić je nakon kontre povećao prednost “žutih”, dok je deset minuta kasnije Bojović vratio nadu Berancima. Ona je trajala do tri minuta prije kraja regularnog toka kada je Đorđević postavio konačan rezultat.

"Ovo je bila izuzetno teška utakmica za nas. Poraz nam je teško pao, ali moramo da se okrenemo narednim mečevima. U srijedu igramo sa Rudarom, potom stiže Budućnost, a svaki bod nam je veoma važan. Sreća je što su nam ovog puta ostali rezultati išli u prilog. Vidjelo se da nam je mnogo falio kapiten Lalević", rekao je Slobodan Đukić, trener Berana.

Berane - Mogren 1:3

Berane - Gradski stadion. Gledalaca: 1.000. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Milutin Đukić ( Cetinje), Dimitrije Mrgunović ( Podgorica). Strijelci: Bojović u 69. minutu za Berane, a Ivanović u 45+2, Bakić u 59. i Đorđević u 87. minutu za Mogren. Žuti kartoni: Selimović, Rugovac (Berane).

Berane: Aković 5,5, Kuč 6, Lutovac 5,5, Šćekić 5, Novović 5, Rugovac 5, Osmajlić 6 (Selimović 6), Tomović 6,5, Radović 5,5 (Vučinić 6), Zejnilović 5,5, Cimbaljević 6 (Bojović 6,5).

Mogren: Šćekić 6, Ivanović 7,5, Krstić 6, Kapisoda 6, Radišić 5,5, Mirković 5,5 (Đurović 6), Tatar 5,5, Bakić 6,5, Ćulafić 6 (Pržica 5,5), Stevović 6 (Đoković 5,5), Đorđević 6,5.

Bonus video: