Mladost da potvrdi klasu, Lovćenu trebaju bodovi spasa

"Prepuni smo samopouzdanja, ostvarujemo zacrtano, a pokušaćemo da dobru igru ponovimo sa Lovćenom. Neće biti lako, jer nas ne zavarava tabela", rekao je napadač Mladosti, Miloš Rašović.
0 komentar(a)
Budućnost, Foto: Savo Prelević
Budućnost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.04.2012. 09:15h

Nakon dva vezana trijumfa na gostovanjima, Mladost je klasu potvrdila u derbiju protiv Budućnosti u prošlom kolu, kada je poražena iz nedosuđenog ofsajda u drugom minutu sudijske nadoknade. Sada Mladosti dolazi Lovćen, ekipa sa dna prvoligaške tabele.

"Mi u Mladosti uopšte ne shvatamo te tenzije i nije nam lako pao gradski derbi protiv Budućnosti. Ne razumijem, mi smo igrači Mladosti i borimo se za svoj klub i u svakom meču idemo na pobjedu. Ponosni smo što se na terenu protiv Budućnosti nije mogla napraviti razlika. Prepuni smo samopouzdanja, ostvarujemo zacrtano, a pokušaćemo da dobru igru ponovimo sa Lovćenom. Neće biti lako, jer nas ne zavarava tabela. U svakom slučaju je naša prednost to što će rival igrati sa puno više imperativa. Ne možemo da računamo na suspendovane Popovića i Rotkovića, a zbog gripa smo ostali i bez oba brata Dževerdanović", rekao je napadač Mladosti, Miloš Rašović.

A nakon što su prošlog vikenda opet dospjeli na začelje tabele, fudbaleri Lovćena pokušaće ponovo da se dočepaju zone baraža. Iako gostuju, Cetinjani imaju lakši meč od direktnog konkurenta za ispadanje, ekipe Bokelja, koja igra protiv Budućnosti.

"Igramo u gostima protiv dobre ekipe i cilj je da uzmemo bod, mada ćemo pokušati da dođemo i do sva tri. Čeka nas teška utakmica protiv tima koji voli da se nadigrava, ali nemamo izbora, moramo da igramo napadački. Dobro smo radili protekle sedmice i nadam se da će se to vidjeti na terenu", kaže Miloš Lakić, defanzivac Lovćena, nekadašnji štoper Mladosti.

Bonus video: