Oslabljeni Beranci žele da se revanširaju Mogrenu

Beranci imaju priliku da se revanširaju Mogrenu za poraz u prošlom kolu na Lugovima, ali će četa Slobodana Đukića biti značajno oslabljena...
0 komentar(a)
FK Berane, Foto: Savo Prelević
FK Berane, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.04.2012. 08:55h

Beranci imaju priliku da se revanširaju Mogrenu za poraz u prošlom kolu na Lugovima, ali će četa Slobodana Đukića biti značajno oslabljena...

"Nemaju pravo nastupa kapiten Lalević, te Rajković i Vučinić, dok je nastup povrijeđenog Selimovića pod znakom pitanja. Mislim da nemamo šta da izgubimo u sudaru sa ekipama iz vrha, mada su nam bodovi svakako potrebni. Podsjećam da smo tri boda izgubili službenim rezultatom, a potom nam je naknadno oduzet još jedan bod. Minulog vikenda smo odmjerili snage na Lugovima, vidjeli smo kako Mogren igra", rekao je trener Đukić.

Aktuelni šampion je upravo u posljednjem okršaju zabilježio prvu proljećnu pobjedu, a danas će pokušati da ponovi isto i u Beranama (na Lugovima je bilo 2:0 za “žute”).

"Bilo je teško i u prvom meču, a sada će nam sigurno biti mnogo teže. Igraćemo, međutim, na dobrom terenu i protiv rivala koji će vjerovatno malo “izaći”, što nama odgovara. Čeka nas težak zadatak, ali idemo na tri boda. Mislim da će domaćinu nedostajati kapiten Lalević, ali kako god bilo - čeka nas težak posao", kazao je Vanja Tatar, vezista Mogrena.

Trener Budvana Branislav Milačić ne može da računa na Nikolu Vujovića, koji je u prethodnom meču na Lugovima zaradio isključenje.

Berane - Mogren

Berane - Gradski stadion. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Milutin Đukić (Cetinje), Dimitrije Mrgunović (Podgorica). Početak u 15.30 časova.

Berane (4-2-3-1): Aković - Kuč, Rugovac, Novović, Lutovac - Šćekić, Cimbaljević - Zejnilović, Tomović, Osmajlić - Radović.

Mogren (4-3-2-1): Šćekić - Ivanović, Kapisoda, Radišić, Krstić - Mirković, Tatar, Bakić - Đorđević, Ćulafić - Đoković (Stevović).

Bonus video: