Rednap 15. aprila dobija ponudu da bude selektor Engleske

Do tada će komisija FA za izbor selektora u sastavu Dejvid Bernštejn, Aleks Horne, Trevor Bruking i Adrijan Bevington obaviti još neke konsultacije
0 komentar(a)
Hari Rednap, Foto: Beta/AP
Hari Rednap, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 06.04.2012. 16:27h

Od kada je Fabio Kapelo podnio ostavku na mjesto selektora Engleske, tamošnja javnost je Harija Rednapa, trenera Totenhema, imenovala kao kandidata broj jedan za njegovog nasljednika.

Želja javnosti će biti i ispunjena, jer će, kako prenose ostrvski mediji, 15. aprila nakon meča polufinala FA Kupa između Totenhema i Čelzija, Rednap dobiti ponudu da preuzme nacionalni tim.

Do tada će komisija FA za izbor selektora u sastavu Dejvid Bernštejn, Aleks Horn, Trevor Bruking i Adrijan Bevington obaviti još neke konsultacije, ali je izvjesno da je Rednap pik broj jedan.

Nesporna je i želja iskusnog trenera da prevodi "gordi albion”, ali bi problem mogao da stvori prvi čovjek "pjevaca” Danijel Levi, posebno ako njegov tim izbopri mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Rednap ima važeći ugovor do kraja naredne sezone, pa će on i ljudi iz FA morati da ubijede Levija da mu dozvoli na sjedne na klupu Engleske.

Ako prihvati ponudu, Rednap će voditi selekciju Engleske do kraja kvalifiiacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, a ako izbore plasman na planetarni šampionat, ugovor će biti produžen.

Bonus video: