Murinjo: Ibrahimović me razumije? Tek sada?!

“Rekao je da me razumije? Tek sada me razumije!? On (Ibrahimović) je inteligentan, i znam da to nije shvatio tek sada”, kazao je ironično Murinjo.
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.04.2012. 15:39h

Na izjavu Zlatana Ibrahimovića da sada razumije Žoze Murinja zašto je stalno ljut nakon mečeva na Kamp Nou protiv Barselone, trener Reala Žoze Murinjo je odgovorio u svom stilu:

“Rekao je da me razumije? Tek sada me razumije!? On (Ibrahimović) je inteligentan, i znam da to nije shvatio tek sada”, kazao je ironično Murinjo.

Ibrahimović je takvu izjavu dao nakon u utorak veče, nakon revanš meča četvrtfinala Lige šampiona između Barselone i Milana, koja je završena pobjedom Katalonaca od 3:1, uz veoma diskutabilan penal kod 1:1. Švedski napadač je bio ironičan, aludirajući na odluku sudije meča…

Stigao je brzo i odogovor iz Barselone.

"Ibrahimović može da priča šta hoće, jer podržava prijatelja Murinja. Kada jedna ekipa pet puta zaredom uđe u polufinale Lige šampiona, onda to nije slučajnost. Moji fudbaleri govore na terenu", rekao je Pep Gvardiola.

Jedino polufinale koje je Gvardiola izgubio otkako je trener Barselone bilo je protiv Intera u sezoni 2009/2010, kada je za Katalonce igrao Ibrahimović.

"Ne želim da komentarišem njegovu igru protiv nas, to neka radi njegov trener. Ja sam kompetentan da govorim o polufinalu Lige šampiona prije dvije godine", dodao je Gvardiola, aludirajući na podatak da se švedski reprezentativac tada nije dovoljno trudio, pošto je dvomeč protiv "nero-azura" završio bez gola.

Žozo Murinjo je dodao da Real u polufinalu očekuje veoma težak dvomeč sa Bajernom.

“Bajern je velika ekipa, i veoma mi se sviđa, jer je sada jača od vremena kada sam protiv njih igrao sa Interom. Takođe su jaki i institucionalno, tako da će biti teško. Finale Real-Barselona? Zašto da ne…Ali, finale može biti i Barselona-Bajern”, dodao je Murinjo.

Bonus video: