Bonući želi svoj gol nazad!

"Dotakao sam loptu i tu ne bi smjelo da bude bilo kakve sumnje. Uostalom, zar bih se onako radovao da nisam postigao gol", kazao je Bonući
0 komentar(a)
Bonući, Foto: Beta/AP
Bonući, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 04.04.2012. 20:35h

Udruženje italijanskih profesionalnih klubova, popularna "Lega kalćo", dodijelila je Mirku Vučiniću vodeći gol protiv Napolija koji je prvobitno bio pripisan Leonardu Bonućiju.

Nakon detaljnog pregleda TV snimka zaključeno je da je lopta nakon šuta crnogorskog napadača zakačila nogu defanzivca protivnika Paola Kanavara, a ne defanzivca Juventusa.

Tu, međutim, nije kraj polemikama. Reagovao je Bonući.

"Dotakao sam loptu i tu ne bi smjelo da bude bilo kakve sumnje. Uostalom, zar bih se onako radovao da nisam postigao gol", kazao je nekadašnji defanzivac Intera i Barija u izjavi za "Gazetu delo sport".

Bonući je, utisak je, bio prilično ljut.

"Samim činom što je gol pripisan Vučiniću, ja sam tretiran kao folirant, zbog onakve proslave gola. Ali, vjerujte, to nije bilo foliranje, nego prirodna reakcija. Gol je moj!", izjavio je Bonući.

Bez obzira na ove izjave, koje se možda neće dopasti treneru "stare dame" Antoniju Konteu, Vučinić je svoj ovogodišnji skor u Seriji A povećao na šest golova.

Bonus video: