Baloteli i Jaja Ture se potukli u svlačionici?

„Dejli star” piše da je Kolo Ture spriječio teži fizički obračun između brata i 21-godišnjeg napadača, kojeg su, navodi isti izvor, saigrači okrivili da im je oteo titulu
0 komentar(a)
Jaja Ture i Mario Baloteli, Foto: Reuters
Jaja Ture i Mario Baloteli, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.04.2012. 12:23h

Vezista Mančester sitija Jaja Ture nasrnuo je na Marija Balotelija u svlačionici nakon subotnjeg remija protiv Sanderlenda (3:3), kojim su „građani” praktično predali naslov prvaka gradskom rivalu Junajtedu.

Premda je postigao dva gola, Baloteli je igrao užasno, čak i po kriterijumima trenera Roberta Manćinija, koji mladom napadaču neprestano daje priliku.

Tokom drugog poluvremena, tamnoputi Italijan se posvađao sa Aleksandrom Kolarovom oko izvođenja slobodnog udarca, da bi se obračun sa ostatkom ekipom nastavio u svlačionici.

„Dejli star” piše da je Kolo Ture spriječio teži fizički obračun između brata i 21-godišnjeg napadača, kojeg su, navodi isti izvor, saigrači okrivili da im je oteo titulu.

Nakon svega, osim što bi mogao da plati internu kaznu od 160.000 funti zbog neprimjerenog ponašanja tokom i nakon utakmice, Baloteli će vjerovatno završiti na transfer-listi.

Kontroverzni fudbaler se prošle sezone fizički sukobio sa Džeromom Boatengom i Majkom Ričardsom.

Bonus video: