Mesi: Prikazali smo sjajno izdanje, ponovo smo bili Barselona

Barselona je u Andaluziji slavila 4:2 - osim Mesija, u listu strijelaca upisao se i Luis Suares. Golove za Sevilju postigli su Hesus Navas i Gabrijel Merkado
788 pregleda 0 komentar(a)
Mesi, Foto: Reuters
Mesi, Foto: Reuters

Lionel Mesi juče je još jednom demonstrirao klasu - momak iz Rozarija postigao je het-trik na gostovanju Sevilji i Barseloni donio još tri boda u borbi za titulu.

"Ponovo smo bili mi, prikazali smo sjajno izdanje. Prošli smo period tokom kojeg, da budem iskren, nijesmo igrali naš najbolji fudbal, tako da nam je to otežalo put do gola. Tokom sezone postoje različiti trenuci, ne možete uvijek da igrate na najvišem nivou. Ali, kada nađemo svoj ritam, golovi nam dolaze“, rekao je Mesi.

Barselona je u Andaluziji slavila 4:2 - osim Mesija, u listu strijelaca upisao se i Luis Suares. Golove za Sevilju postigli su Hesus Navas i Gabrijel Merkado. Mesi je trenutno najbolji strijelac u Evropi sa 25 golova, a jučerašnji het-trik bio mu je 50. u karijeri.

"Uvijek je teško doći do trijumfa u Sevilji, znamo kako je doći na ovaj stadion i koliko su dobri njihovi igrači, otežali su nam posao time što su poveli, ali smo znali kako da preokrenemo situaciju u svoju korist“, kazao je Mesi.

Barselona sada ima deset bodova više, ali i utakmicu više od madridskog Aletika.

"Još mnogo toga nas čeka do kraja sezone, ali je bilo važno ostvariti pobjedu ovde i zadržati prednost u odnosu na rivale“.

Barselonu sada očekuju dva susreta sa Realom - prvi je u srijedu u Kupu, a zatim u subotu u prvenstvu.

"Predstoje nam veoma teške utakmice, a sve će nam biti teže kako se kraj sezone bude bližio. Nećemo odustati ni u jednom takmičenju. Jedan korak nas dijeli od finala Kupa. Biće nam teško protiv Reala na njihovom stadionu, ali ćemo ići na pobjedu i vjerovati da to možemo. Oni će biti fokusirani na ligašku utakmicu, ali mi želimo da osvojimo sve“, naglasio je Mesi.

Bonus video: