Ronaldo: Nisam još na vrhuncu karijere

„Danas sam odraz svega što sam proživio. Zaradio sam sve što imam napornim radom, ništa se nije dogodilo bez razloga nego zahvaljujući trudu, predanosti i malo sreće”, kaže Ronaldo
0 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Beta/AP
Kristijano Ronaldo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 31.03.2012. 11:11h

Kristijano Ronaldo impresionira statistikom u dresu Reala, ali je ubijeđen da ima još dosta prostora za napredak!

Nakon što je 2009. iz Mančester junajteda stigao u Madrid, Portugalac je postigao 131 gol u ukupno 132 nastupa za „kraljevski klub”. A to, poručio je, sigurno neće biti sve.

„Nadam se da ću iskoristiti svaki trenutak. Nisam još na vrhuncu karijere. Doduše, sljedeće godine bih mogao da postižem manje golova, ali da budem mentalno snažniji”, rekao je 27-godišnji Ronaldo za TVI.

Smatra da sve što sada postiže nije slučajno.

„Danas sam odraz svega što sam proživio. Zaradio sam sve što imam napornim radom, ništa se nije dogodilo bez razloga nego zahvaljujući trudu, predanosti i malo sreće”.

Iako se nagađa kako bi ga neka basnoslovna ponuda mogla da ga odvuče iz Madrida, Ronaldo ne planira odlazak, pogotovo dok je na kormilu kluba njegov sunarodnik Žoze Murinjo.

„Prvo želim da u velikom stilu zaključim ovu sezonu. Potom želim da nastavim svoju karijeru u Realu, jer imam još tri godine ugovora. Neću se slijepo držati Murinja, ali njegove titule dovoljno govore, nemaju svi treneri privilegiju da osvoje sve što je on osvojio. Zato ga smatram najboljim, uspio je u raznim zemljama”, zaključio je Ronaldo.

Bonus video: