Baloteli otjeran sa treninga

Italijanski fudbaler je imao dozvolu Manćinija da otputuje u Italiju, ali je menadžer "građana“ bio nezadovoljan njegovim zalaganjem na treningu, što je dovelo do žustre rasprave njih dvojice pred cijelim timom
0 komentar(a)
Baloteli, Foto: REUTERS
Baloteli, Foto: REUTERS
Ažurirano: 30.03.2012. 11:10h

Fudbaler Mančester Sitija Mario Baloteli po ko zna koji put je u srijedu ušao u sukob sa menadžerom Robertom Mančinijem, zbog čega je otjeran sa treninga, prenosi B92.

Baloteli se tog dana vratio u Mančester, poslije dvodnevnog boravka u Milanu, gdje je prekinuo konferenciju za štampu na kojoj je Andrea Stramaćoni predstavljen za novog trenera Intera.

Italijanski fudbaler je imao dozvolu Mančinija da otputuje u Italiju, ali je menadžer "građana“ bio nezadovoljan njegovim zalaganjem na treningu, što je dovelo do žustre rasprave njih dvojice pred cijelim timom.

Pomoćni trener Mančester sitija Atiljo Lombardo potom je saopštio Baloteliju da neće moći da trenira sa timom, pa je on morao da napusti teren.

Početkom mjeseca, Baloteli je kažnjen jednonedjeljnom platom pošto je posjetio jedan striptiz bar u Liverpulu samo 36 sati prije utakmice Sitija i Boltona.

To što se desilo u srijedu nije prvi put da Baloteli bude otjeran sa treninga, već se to dešavalo i u prošlosti, poslije rasprava sa saigračima Žeromom Boatengom, Vensanom Kompanijem i Mikom Ričardsom.

Bonus video: