Inter predstavio trenera, Baloteli upao na zabavu

Stramaćoni je vodio omladinski tim Intera, ali od jula 2011. godine, kada je Baloteli već napustio klub.
68 pregleda 0 komentar(a)
Stramaćoni, Foto: Www.inter.it
Stramaćoni, Foto: Www.inter.it
Ažurirano: 27.03.2012. 17:49h

Inter je dobio novog trenera, Andreu Stramaćonija, a jedan od prvih koji mu je čestitao na imenovanju je fudbaler Mančester sitija Mario Baloteli, koji je upao na konferenciju za novinare u Milanu.

Baloteli je proizvod Interove omladinske škole. On je danas došao u trening centar "neroazura" i pozdravio se s nekadašnjim saigračima, a onda je upao na konferenciju za novinare, prišao stolu i rukovao se sa čelnicima kluba i novim trenerom.

Stramaćoni je vodio omladinski tim Intera, ali od jula 2011. godine, kada je Baloteli već napustio klub.

Inter je kasno sinoć smijenio Klaudija Ranijerija, a novi stručnjak, koji ima 36 godina, rekao je da želi da se oduži klubu za povjerenje, kao i da mu je ovo imenovanje ostvarenje sna.

"Ovo je čudesan san, ovo su emocije koje samo sport i fudbal mogu da vam pruže. Sada moram da se odužim klubu. Ovo je bilo potpuno neočekivano, poklon od predsjednika (Masima) Moratija", rekao je Stramaćoni na predstavljanju.

Novi trener je kazao da je do saradnje došlo zbog dobrih rezultata koje je mladi tim Intera imao u ligi u kojoj se takmiče mladi igrači iz prve dvije lige Italije, popularnoj Primaveri.

"Mislim da je ovo jednostavno. Uvijek sam bio svoj, a Morati je odlučio da mi pruži ovu šansu zbog rezultata. Predsjednik je zatražio od mene da u prvi tim prenesem ono što je video u Primaveri: ubjeđenje i ljubav prema ovim bojama. Rekao mi je da moramo da pobjeđujemo. Vjerujem u igrače, klub i sebe", rekao je Stramaćoni.

Novi trener će debitovati na klupi Intera već sljedećeg vikenda, u meču protiv Đenove.

Bonus video: