Kadeti danas i sjutra igraju prijateljske mečeve sa Rumunijom

"Naš osnovni cilj je uigravanje, ali ćemo na obje utakmice u Rumuniji dati maksimum i učiniti sve da se vratimo sa pozitivnim rezultatom", rekao je Ljutica.
56 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2012. 08:13h

Kadetska reprezentacija Crne Gore danas i u četvrtak igra nove prijateljske mečeve sa Rumunijom u Temišvaru.

Selekcija Borisa Ljutice u kojoj su četvorica novajlija - golman Vuk Drakulović, defanzivac Lazar Radović, te vezisti Marko Mitrović i Stefan Morović, pokušaće da popravi utisak u odnosu na prošli dvomeč sa Hrvatskom.

U prethodnom mjesecu “vatreni” su slavili obje pobjede protiv naše selekcije (u prvom meču sa 4:0, a u drugom sa 1:0).

"Utakmice sa Rumunijom su dobra prilika da nastavimo rad na uigravanju selekcije. Siguran sam da će ovog puta sve biti na većem nivou nego u Hrvatskoj. Naš osnovni cilj je uigravanje, ali ćemo na obje utakmice u Rumuniji dati maksimum i učiniti sve da se vratimo sa pozitivnim rezultatom", rekao je Ljutica.

Na spisku su:

Golmani: Vuk Stijepović (Zeta), Vuk Drakulović (Mladost). Odbrana: Vladimir Šebek (Jedinstvo), Marko Banović (Budućnost), Đorđije Vukčević (Zeta), Naim Đokaj, Lazar Rajović (Mladost), Filip Radonjić (Karioke).

Sredina: Nikola Nilović (Jang bojs), Stefan Morović (Bokelj), Jovan Vujović (Sutjeska), Andrija Vukčević, Marko Mitrović (Karioke), Žarko Vilotijević (Čelik).

Napad: Boris Cmiljanić (Budućnost), Anđelo Rudović (Mogren), Filip Kukuličić (Zeta), Luka Šofranac (Sutjeska).

Bonus video: