Ljutica pozvao četvoricu novih

"Utakmice sa Rumunijom su dobra prilika da nastavimo rad na uigravanju selekcije. Siguran sam da će sada sve biti na većem nivou nego na mečevima sa Hrvatskom" kazao je selektor Ljutica
63 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.03.2012. 20:18h

Kadetska reprezentacija Crne Gore naredne sedmice gostuje u Temišvaru, gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice sa selekcijom Rumunije (27. i 29. marta).

Na spisku selektora Borisa Ljutice je 18 igrača, među kojima i četvorica novajlija u odnosu na prošli dvomeč sa Hrvatskom - golman Vuk Drakulović, defanzivac Lazar Radović, te vezisti Marko Mitrović i Stefan Morović.

- Utakmice sa Rumunijom su dobra prilika da nastavimo rad na uigravanju selekcije. Siguran sam da će ovog puta sve biti na većem nivou nego na mečevima sa Hrvatskom. Tada su igrači iza sebe imali tromjesečnu pauzu, dok su sada u punom takmičarskom ritmu. Upravo kroz odlične igre u ligi nametnula su se četiri nova igrača, pa se i krug kandidata za reprezentaciju stalno širi. Naš osnovni cilj je uigravanje, ali ćemo na obje utakmice u Rumuniji dati maksimum i učiniti sve da se vratimo sa pozitivnim rezultatom - rekao je Ljutica.

Reprezentacija će se okupiti u ponedjeljak u Kampu FSCG na Starom aerodromu i odmah krenuti za Rumuniju.

Na spisku su - golmani: Vuk Stijepović (Zeta), Vuk Drakulović (Mladost). Odbrana: Vladimir Šebek (Jedinstvo), Marko Banović (Budućnost), Đorđije Vukčević (Zeta), Naim Đokaj, Lazar Rajović (Mladost), Filip Radonjić (Karioke).

Sredina: Nikola Nilović (Jang bojs), Stefan Morović (Bokelj), Jovan Vujović (Sutjeska), Andrija Vukčević, Marko Mitrović (Karioke), Žarko Vilotijević (Čelik).

Napad: Boris Cmiljanić (Budućnost), Anđelo Rudović (Mogren), Filip Kukuličić (Zeta), Luka Šofranac (Sutjeska).

Bonus video: