Napoli zainteresovan za Đordija Albu

"Đordi je svestran igrač koji može da igra u veznom redu i odbrani. Mi smo čuli o interesovanju Napolija, ali italijanski klub još uvijek nije poslao ponudu", rekao je Visente Fores za radio "CRC”
0 komentar(a)
Đordi Alba, Foto: ZIMBIO.COM
Đordi Alba, Foto: ZIMBIO.COM
Ažurirano: 23.03.2012. 19:40h

Visente Fores, menadžer lijevog beka Valensije Đordija Albe, otkrila je da je njegov klijent privukao pažnju Napolija.

Reprezentativac Španije je postao jedan od najtraženijih igrača u svojoj zemlji, pošto je Barselona zainteresovana da ga dovede na "Nou Kamp” na kraju ove sezone.

"Đordi je svestran igrač koji može da igra u veznom redu i odbrani. Mi smo čuli o interesovanju Napolija, ali italijanski klub još uvijek nije poslao ponudu", rekao je Fores za radio "CRC”.

U Valensiji su uvjereni da će produžiti sadašnji ugovor sa Albom, koji ističe u junu 2013, ali Fores je pozvao sve zainteresovane klubove da pošalju ponude.

"Albin ugovor je blizu kraja, tako da je važno da svi klubovi koji su zainteresovani za njega da požure. Valensija želi da obnovi ugovor sa Đordijem, ali čak i ako se to desi, transfer se ne može isključiti. Ako on potpiše novi ugovor, klauzula o obeštećenju će biti smanjena, jer je 45 miliona eura previše", objasnio je Fores.

Alba je ove sezone odigrao 23 meča u Primeri za Valensiju, koja je treća na tabeli iza neprikosnovenih Reala i Barselone.

Bonus video: