Klose van terena četiri nedjelje

Kloseova povreda dolazi u najgorem mogućem trenutku za Lacio, jer će u narednih dvadesetak dana igrati sa Kaljarijem, Parmom, Napolijem i Juventusom
0 komentar(a)
Klose, Foto: REUTERS
Klose, Foto: REUTERS
Ažurirano: 23.03.2012. 18:14h

Navijači Lacija imaju razloga za brigu, jer je ostao bez pomoći prve zvijezde i najboljeg strijelca Miroslava Klosea (12 golova).

Njemački reprezentativac se na treningu požalio na povredu, a nakon detaljnih ljekarskih pregleda utvrđeno je da se radi o kidanju mišićnih vlakana na lijevoj nozi.

Prve prognoze govore da će Klose biti van terena najmanje četiri nedjelje.

Iskusni napadač je odmah otputovao za Minhen, gdje će biti podvrgnut terapijama od strane Hansa-Vilhelma Milera-Vohlfarta, doktora njemačkog nacionalnog tima.

"Ovo je veliki problem za nas, ali moramo da se nekako izborimo sa tim. Naša golgeterskata pozicija će biti veoma tanka u narednom periodu", rekao je trener Eduardo Reja, trener Lacija.

"Nebesko plavi” su u januaru prodali Đibrila Sisea i Đuzepe Skulija, pa su sada Reji od napadača dostupni samo kapiten Tomazo Roki i neiskusni Libor Kozak.

Kloseova povreda dolazi u najgorem mogućem trenutku za Lacio, jer će u narednih dvadesetak dana igrati sa Kaljarijem, Parmom, Napolijem i Juventusom.

Rimljani su trenutno na trećem mjestu Serije A sa 48 bodova, a četvrti Napoli i peti Udineze imaju po bod manje.

Bonus video: