Kadetkinje ispustile pobjedu

"I na ovoj utakmici pokazali smo da imamo kvalitet, ali nažalost nedostajalo nam je svježine pošto sam imao samo 16 igračica"rekao je Zoran Mijović, selektor Crne Gore
0 komentar(a)
Žene, Foto: Savo Prelević
Žene, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.03.2012. 17:02h

Ženska kadetska reprezentacija Crne Gore remizirala je sa odgovarajućom selekcijom Bosne i Hercegovine (1:1). Naša selekcija je kao i prije dva dana (kada je slavila sa 2:1), uspjela da povede, ovog puta preko Vulić iz penala u 7. minutu. Nakon vođstva, gošće su propustile još dvije sjajne prilike preko Bojat i Đukić.

Kazna za promašaje stigla je tri minuta prije kraja prvog poluvremena - naš golman Žižić ispustila je loptu nakon centaršuta Grebenar iz slobodnog udarca sa skoro 40 metara. U nastavku je tempo opao, ali je naša selekcija imala tri odlične prilike. No, golman Bosne i Hercegovine Hasanbegović odlično je reagovala poslije pokušaja Krivokapić, Bojat i Đukić.

"I na ovoj utakmici pokazali smo da imamo kvalitet, ali nažalost nedostajalo nam je svježine pošto sam imao samo 16 igračica. I pored toga prikazali smo dobru igru, ali primili nesrećan pogodak u finišu prvog poluvremena, a potom u nastavku nismo iskoristili šanse. Bez obzira na to, zadovoljan sam pokazanim, naročito kada se uzme u obzir da su nam ovo prve utakmice od formiranja selekcije" rekao je selektor Zoran Mijović.

Bosna i Hercegovina – Crna Gora 1:1

Sarajevo – SRC "Koševo". Gledalaca: 60. Sudija: Ivana Vlajić (Bosna i Hercegovina). Strijelci: Grebenar u 37. minutu za Bosnu i Hercegovinu, a Vulić u 7. minutu iz penala za Crnu Goru.

Bosna i Hercegovina: Hasanbegović, Radeljić, Grebenar, Novaković (Lužić), Ivković, Brkić (Mlađenović), Fetić, Kapetanović, Zukić, Piskić (Aleksić), Radulović.

Crna Gora: Žižić, Ivaštanin, Đurković, Vulić, Goranović, Vujičić (Mićunović), Krivokapić, Šturanović, Bojat (Ćorić), Bojanić (Divanović), Đukić (Radunović).

Bonus video: