Pepe vrijeđao sudiju

Portugalski „mesar” burno je reagovao nakon remija sa Viljarealom. U svom stilu je poručio sudiji: „Kakva pljačka kur... sine”!
0 komentar(a)
Pepe, Foto: Beta/AP
Pepe, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.03.2012. 12:38h

Trener Reala Žoze Murinjo i njegov pomoćnik Aitor Karanka nisu se pojavili na zakazanoj pres konferenciji nakon utakmice 29. kola Primere i gostovanja Viljarealu.

Kontroverzni susret na „El Madrigalu” završio je 1:1, a Real je kraj susreta dočekao sa dva crvena kartona - isključeni su Serhio Ramos i Mesut Ozil, dok je Murinjo udaljen sa klupe.

Sva trojica su završila meč nakon izjednačujućeg gola Viljareala u 83. minutu, kada je Markoš Sena pogodio iz kontroverzno dosuđenog slobodnog udarca.

Ramos je drugi žuti karton zaslužio nakon grubog starta, dok su Murinjo i Ozil poslani na hlađenje zbog ironičnog aplaudiranja na odluke sudije Hosea Paradasa Romera.

„Marka” piše da su igrači Reala u tunelu pri izlasku smatrali da su pokradeni, što su pokazali kako riječima, tako i gestikuliranjem(Ronaldo).

Portugalski „mesar” Pepe bio je jedan od onih koji je koristio jezik. U svom stilu je poručio sudiji:

„Kakva pljačka kur... sine”!

Njegov kolga iz odbrane Marselo smirivao je strasti.

„Sudije nam ponekad nanose previše štete, ali moramo da dignemo glave. Vidjeli ste što se dogodilo i koliko je bilo isključenja. Ali, uzeli smo bod i moramo da nastavimo naporno da radimo. Nema pritiska, svaka bi ekipa poželjela da je u poziciji u kojoj smo mi sada”, rekao je lijevi bek na konferenciji za medije.

Disciplinski organi Kraljevske fudbalske federacije Španije imaće puno posla. Romero je, navodno, u svom izvještaju pomenuo Pepeov komentar, pa ga vjerovatno očekuju sankcije.

Isto važi i za Murinja zbog nepojavljivanja na pres konferenciji...

Bonus video: