Sena "ukrao" bodove Realu, Barsa je sad na minus šest!

Madriđane je nakon izjednačenja uhvatila nervoza, pa je sudija Paradas Romero dao tri crvena kartona u samo dva minuta - Žozeu Murinju na klupi, Ramosu i Ozilu na terenu.
0 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Reuters
Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.03.2012. 23:26h

Na isti način, sa istog mjesta, u približnom istom vremenu kao prije četiri dana protiv Malage, Real je ostao bez dva boda u Viljarealu - vezista domaćih Markos Sena je u 83. minutu namjestio loptu na 20 metara od gola i pogodio iz slobodnog udarca!

Prije četiri dana, Real je primio gotovo istovjetan gol od Santija Kazorle, nekadašnjeg igrača Viljareala, ali u 93. minutu!

Završilo se 1:1, baš kao u subotu veče, pa se prednost Madriđana u odnosu na Barsu polako topi - sada iznosi "samo" šest bodova, uz jedan "el klasiko" koji će se krajem aprila igrati u Barseloni.

Madriđane je nakon izjednačenja uhvatila nervoza, pa je sudija Paradas Romero dao tri crvena kartona u samo dva minuta - Žozeu Murinju na klupi, Serhiju Ramosu i Ozilu na terenu.

Sa dva igrača manje Real nije mogao do podviga.

Gosti su, inače, poveli u 62. minutu, kada je Kristijano razmijenio dupli pas sa Mesutom Ozilom, ne zna se šta je bilo ljepše, asistencija ili dribling i šut, tek lopta je završila u mreži za 100. gol Portugalca u 91. utakmici za Real Madrid!

Mislilo se da će to biti dovoljno za pobjedu, gosti su diktirali ritam, domaći bili maltene bez šanse, a onda je Madriđane opet potjerao maler...

Rezultati:

Villjareal - Real Madrid 1:1

Sena 83 - Ronaldo 62.

Atletiko Madrid - Atletik Bilbao 2:1

Falkao 50, 72 - Martinez 90+1.

Sporting Hihon - Majorka 2:3

Kolunga 38, Botia 66 - Nunjes 30, Artime 46 (autogol), Himenez 77.

Real Sosijedad - Levante 1:3

Vela 6 - Bakero (penal) 11, Kone 45, Tores 90+3.

Valensija - Saragosa 1:2

Hernandez 9 - Apono 30, 77.

Bonus video: