Roben produžio ugovor do narednog ljeta

„Bilo je veoma bolno ispasti u polufinalu Lige šampiona, pogotovo zbog činjenice da sam se povrijedio već u prvom meču sa Realom. Želim da probam ispočetka i nadam se da opet mogu da budem važan za tim“, rekao je 34-godišnji Holanđanin
0 komentar(a)
Arjen Roben, Foto: Bayern
Arjen Roben, Foto: Bayern
Ažurirano: 17.05.2018. 16:26h

Ljubav Arjena Robena i Bajerna potrajaće bar deceniju.

Fenomenalni Holanđanin je danas produžio ugovor do narednog ljeta, pa će u dresu bavarskog velikana odigrati i 10. sezonu.

Roben je stigao iz Reala 2009. godine za tadašnji klupski rekord (35 miliona eura) i osvojio je sedam titula u Bundesligi, u subotu će se sa Ajntrahtom boriti za peti pehar u Kupu Njemačke, a bio je heroj Lige šampiona 2013. godine, jer je riješio finale sa Borusijom Dortmund u Londonu (2:1).

Čovjek kojeg navijači Bavaraca od tada zovu „Mister Vembli“ jedva čeka početak nove sezone i napad na još jednu titulu prvaka Evrope.

„Jedva čekam da nova sezona počne. Bilo je veoma bolno ispasti u polufinalu Lige šampiona, pogotovo zbog činjenice da sam se povrijedio već u prvom meču sa Realom. Želim da probam ispočetka i nadam se da opet mogu da budem važan za tim“, rekao je 34-godišnji Holanđanin.

Bonus video: