Srpski trener Stevanović pisao Fifi zbog prijetnji u Gani

Stevanović je smijenjen sa mjesta selektora "crnih zvijezda", ali je i pored smjene ostao u glavnom gradu Akri kako bi naplatio kompezaciju koja mu sljeduje zbog raskida ugovora.
59 pregleda 0 komentar(a)
Stevanović, Foto: Reuters
Stevanović, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.03.2012. 09:59h

Srpski trener i doskorašnji selektor Gane Goran Stevanović pisao je Fifi i njenom predsjedniku Sepu Blateru, navodeći da mu je bezbjednost u ovoj afričkoj zemlji ugrožena.

Stevanović je, naime, u ponedljeka smijenjen sa mjesta selektora "crnih zvijezda", zbog tek 4. mjesta na Kupu Afrike, ali je i pored smjene ostao u glavnom gradu Akri kako bi naplatio kompezaciju koja mu sljeduje zbog raskida ugovora.

“Šokirani smo i uplašeni za naše živote. Zamjenik predsjednika Fudbalskog saveza Gane Džordan Angbalah poručio nam je da niko ne može da nam garantuje sigurnost za Stevanovića na teritoriji Gane i da svašta može da mu se desi, kao i da oni to ne mogu da spriječe. Hitno pozivamo čelnike Saveza, policiju i predsjednika Vlade Gane da zaštite Stevanovića, jer je ovo protiv svih zakona i propisa FIFA“, kazao je Stevanovićev advokat Zoran Anđić.

Bonus video: