Dela Vale se izvinio navijačima Fiorentine

Veliki broj navijača “vole” okupio se poslije meča ispred stadiona “Artemio Franki” u znak protesta protiv predsjednika i trenera Delija Rosija
0 komentar(a)
Andrea Dela Vale, Foto: Fiorentinacalcio.net
Andrea Dela Vale, Foto: Fiorentinacalcio.net
Ažurirano: 18.03.2012. 14:33h

Fiorentina je doživjela debakl od Juventusa na svom terenu (0:5), a ubjedljivom porazu doprinjeo je i crveni karton veziste domaćina Alesija Ćerćija u 21. minutu, nakon što je namjerno udario Martina Kaseresa.

Predsjednik tima iz Firence Andrea Dela Vale uputio je javno izvinjenje navijačima i dodao da nema alibi za primljenih pet golova.

Veliki broj navijača “vole” okupio se poslije meča ispred stadiona “Artemio Franki” u znak protesta protiv predsjednika i trenera Delija Rosija.

“Izvinjavam se navijačima i cijelom gradu. Ne postoji alibi za ovo što se dogodilo. Npravili smo previše pojedinačnih grešaka i platili smo ceh. Razgovarali smo satima i prioritet u ovom trenutku je da pokažemo zajedništvo i pružimo podršku treneru i igračima kako bi se što prije vratili u život”, rekao je Dela Vale za klupski sajt.

Fiorentina je tako izgubila peti meč u posljednjih sedam utakmica i trenutno zauzima 15. mjesto na tabeli sa osvojena 32 boda.

“Ne plašim se što se tiče opstanka u ligi, ali sam ljut i zabrinut zbog serije loših rezultata. Moramo hladnih glava analizirati situaciju i fokusirati se na meč sa Đenovom naredne nedjelje. O svim stvarima ćemo razgovarati kada se sezona završi”, zaključio je prvi čovjek Fiorentine.

Bonus video: