Mančester junajted pripremio 25 miliona funti za Damijaa

Njegovi nastupi su, u međuvremenu, privukli pažnju drugih klubova u Evropi, uključujući Milan, Juventus i Pari Sen Žermen
63 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.03.2012. 11:34h

Mančester junajted su pridružio ekipama koje su u trci da dovedu napadača brazilskog Internacionala Leandra Damijaa.

Dvadesetdvogodišnji fudbalerje bio na radaru Totenhema posljednjih 12 meseci, ali nije uspio pokušaj da ga dovede proteklog ljeta, kao i u januarskom prelaznom roku.

Njegovi nastupi su, u međuvremenu, privukli pažnju drugih klubova u Evropi, uključujući Milan, Juventus i Pari Sen Žermen.

"Crveni đavoli“ su ozbiljno zainteresovani da ga dovedu, a spremni su da Brazilcima plate obeštećenje od 25 miliona funti (30 miliona eura).

Aleks Ferguson je rekao klub pažljivo prati situaciju oko Leandra, za koga se smatra da je jedan od rastućih zvijezda svjetskog fudbala.

Međutim, pitanje je da li je Damjao zainteresovan da u ovom trenutku napusti domovinu

"Moj plan je da još neko vrijem ostanem u Internacionalu, a potom da odem u veliki klub koji će se boriti za titule. U ovom trenutku mi se ne žuri da idem, jer imam ugovor do 2016. godine“, izjavio je Damjao za brazilsku TV Kom.

Damjao je u prvom timu Internacionala od 2010. godine, a dao je 21 gol na 53 meča. Za "karioke“ je upisao pet nastupa (jedan gol).

Bonus video: