Bokelj juri bodove za luku spasa

"Svjesni smo da pobjeda protiv Dečića neće značiti toliko puno ako danas ne savladamo Mladost. Eto koliko nam je bitan današnji meč", kaže Slobodan Drašković, trener Bokelja.
0 komentar(a)
Slobodan Drašković, Foto: Radoje Milić
Slobodan Drašković, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 17.03.2012. 08:28h

Nakon četiri osvojena boda u prva dva kola nastavka prvenstva, te velike pobjede nad Dečićem u Tuzima, fudbaleri Bokelja danas imaju šansu da širom otvore vrata opstanka - u Kotoru, naime, gostuje Mladost.

"Svjesni smo da pobjeda protiv Dečića neće značiti toliko puno ako danas ne savladamo Mladost. Eto koliko nam je bitan današnji meč. Znamo da je Mladost kvalitetna i da igra dopadljiv fudbal, ali i mi smo pokazali dosta. Uostalom, još nismo primili gol u drugom dijelu sezone, nadam se da ćemo se odbraniti i danas, a da će naši napadači biti precizniji", kaže Slobodan Drašković, trener Bokelja.

Mladost je osvojila bod na premijernom proljećnom gostovanju u Budvi (1:1), ali je prije tri dana pred svojom publikom poražena od Petrovca (1:0). Mladost želi da propušteno vrati u Kotoru.

"Konačno je lijepo vrijeme i biće dobar teren, dakle svi preduslovi za jednu dobru utakmicu. Mi volimo da igramo, a ne da je preskačemo i uslovi u porazu od Petrovca su bili nemogući. Oni su iskusniji i bolje su se snašli, mada su imali i više sreće. Sada, međutim, gostujemo najprijatnijem iznenađenju protekla dva kola, Bokelju. I oni moraju da krenu naprijed, a mi ćemo ih sačekati i nadamo se kažnjavati iz kontri. Ipak, i remi bi nas zadovoljio, iz razloga što ne možemo da računamo na povrijeđene, kapitena Šofranca koji je u Budvi slomio nogu i Savićevića, čija je povreda lakša", kazao je napadač Mladosti Miloš Rašović.

Bokelj - Mladost

Kotor - Gradski stadion. Sudija: Saša Rašović (Golubovci). Pomoćnici: Jovica Tatar, Veselin Đuranović (Podgorica). Početak u 15 časova.

Bokelj (4-2-3-1): Petković - V. Pavićević, Arsenijević, Todorović, Videkanić - Jaredić Makarić - Vuković, Stojanović, Molabećirović - S.Pavićević.

Mladost (3-4-3): Marčelja - Popović, Živković, Dževerdanović - Mijušković, Martinović, Tomić, Raičević - Eber, Rotković, Rašović.

Bonus video: