Milačić: Očekujem derbi, a ne da se bijemo po terenu kao Budućnost i Rudar

"Nemamo imperativ, želimo da se na pravi način suprotstavimo protivniku", ističe Branislav Milačić
0 komentar(a)
Brano, Foto: Boris Pejović
Brano, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 16.03.2012. 20:13h

Podmlađeni Mogren je na iskušenju - Budućnost stiže na Lugove nakon poraza od Rudara kojim je skliznula sa trona. Budvani su remizirali u oba proljećna meča (protiv Mladosti i Grblja), ali i da nije tako, inspiracije ne bi smjelo da nedostaje protiv jednog od kandidata za titulu...

"Ekipa se stvara, pa je moje ubjeđenje da je potpuno prihvatljiv svaki ishod kada se ne izgubi utakmica. A što se tiče derbija - Budućnost je favorit, otežavajuća okolnost po nas je što su poraženi od Rudara. Oni ne smiju da dozvole dva kiksa zaredom. Sa druge strane, mi nemamo imperativ, želimo da se na pravi način suprotstavimo protivniku, pa neka pobijedi bolji", ističe Branislav Milačić, trener Mogrena.

U prvom ovosezonskom okršaju Budvani su slavili pod Goricom sa 2:1, istina sa neuporedivo iskusnijim timom...

"Imali smo mnogo bolji tim, a igrači ozbiljno shvatili utakmicu. Bili smo inspirisani, utakmica je bila dobra...Kada bi igrači na isti način shvatili i naredni meč, opet bismo dobili. Sada je, ipak, drugačije. Mečevi u Podgorici su nešto drugo, zbog ambijenta, publike...Mogren ima pozitivnu tradiciju pod Goricom, dok je Budućnost više puta slavila pobjedu na Lugovima nego pred svojim navijačima", podsjetio je Milačić.

Iskusni stručnjak vjeruje, međutim, da će njegovi puleni biti na visini zadatka.

"Smatram da nema igrača koji neće igrati punom snagom, sigurno da će dati sve od sebe. Očekujem da će se igrati dobar fudbal u derbiju a ne da ćemo se biti po terenu kao Rudar i Budućnost u prošlom kolu", zaključio je Milačić.

Budvani, međutim, ne mogu da računaju na Radišića, dok je pod znakom pitanja nastup Kapisode...

"Bakić, Đorđević i Stevović su dobili udarce u posljednjem meču sa Grbljem, ali vjerujem da će sa njima sve biti u redu", zaključio je trener Mogrena.

Mogren - Budućnost

Budva - Stadion Lugovi. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Dejan Pajović (Cetinje), Vladan Todorović (Nikšić). Početak u 13 časova (TV prenos).

Mogren (4-3-2-1): Šćekić (Butorović) - Ivanović, Redžović, Krstić, Milošević - Tatar, Mirković, Bakić - Đorđević, Vujović - Stevović.

Budućnost (4-4-2): Agović - Kamberović, Orahovac, Peković, Radunović - Kalezić, Bošković, Kojašević, Golubović (M. Vukčević) - Adrović, Mugoša.

Bonus video: