Murinjo: Ronaldo je fenomenalan

„Ronaldo je nevjerovatan. Pomislili biste da, s obzirom na broj golova iz prošle sezone, ne može da se popravi, ali ove godine je na drugom nivou”, rekao je Murinjo
0 komentar(a)
Žoze Murinjo i Kristijano Ronaldo, Foto: Beta/AP
Žoze Murinjo i Kristijano Ronaldo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 15.03.2012. 11:13h

Real Madrid je lako eliminisao CSKA, pošto je nakon moskovskih 1:1 na „Santjago Bernabeuu” slavio 4:1 i izborio četvrtfinale Lige šampiona.

Kristijano Ronaldo je postigao dva gola i izazvao divljenje Žozea Murinja.

„Ronaldo je fenomenalan. Pomislili biste da, s obzirom na broj golova iz prošle sezone, ne može da se popravi, ali ove godine je na drugom nivou”, rekao je Murinjo.

Specijalni nije želio da kaže kojeg bi rivala želio u četvrtfinalu.

„Nije važno kojeg ćemo protivnika dobiti u sljedećoj rundi. Očito je da ima ekipa koje su jače od drugih, ali suočićemo se sa bilo kim”.

Murinjo je bio oduševljen što je Čelzi eliminisao Napoli.

„Ljudi ne mogu da razumiju koliko volim Čelzi. Ako ga dobijemo za rivala u četvrtfinalu ili polufinalu, znam da bi nam bio sjajan protivnik. Srećan sam što je Čelzi prošao, jer bih sa njim volio da igram u finalu”, zaključio je Murinjo.

Trener CSKA Leonid Sluckij je bio razočaran što njegov tim nije odigrao veliku utakmicu.

„Na početku smo imali nekoliko dobrih prilika, a u ovakvim utakmicama morate da ih koristite. Previše smo griješili i dopustili im da dominiraju”, naglasio je Sluckij.

Bonus video: