Di Mateo: Nevjerovatna pobjeda

„Potvrdili smo da smo tim. Ta želja, to zajedništvo. Pokazali smo od čega je Čelzi napravljen”, blistao je od sreće kapiten Džon Teri
0 komentar(a)
Roberto di Mateo i Didije Drogba, Foto: Beta/AP
Roberto di Mateo i Didije Drogba, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 15.03.2012. 10:31h

Privremeni menadžer Čelzija Roberto di Mateo dizao je u nebo svoje igrače poslije pobjede nad Napolijem.

„Nekoliko igrača nije moglo da trči na kraju utakmice, jer su ih uhvatili grčevi. Ipak, nastavili su da se bore, nisu se predavali. Znali smo da će nam biti potrebno mnogo truda da pobijedimo, ali svi su bili nevjerovatni”, u ekstazi je govorio Di Mateo.

Džon Teri je prije utakmice govorio da bi srijeda mogla da bude noć za pamćenje, bitnija od mnogih do sada. Taj stav je potvrdio nakon meča.

„Ovo može da nadmaši sve dosadašnje pobjede, to je sigurno. Igrali smo sjajno, bili stabilni i moćni u napadu. Potvrdili smo da smo tim. Ta želja, to zajedništvo. Pokazali smo od čega je Čelzi napravljen”, blistao je od sreće kapiten.

Nakon što je sudija odsvirao kraj utakmice koja je trajala preko dva sata, viđena je nesvakidašnja scena - Di Mateo je skakao na igrače, grlio ih, ljubio...

Jednostavno, emocije su ga savladale.

„Ovo mnogo znači za klub. Ostali smo u Ligi šampiona, a vidjeli ste koliko to znači igračima. Svi smo bili oduševljeni što smo ispunili snove. Ova noć će ući u istoriju kluba i dati nam veliki podstrek da nastavimo da napredujemo”, zaključio je nekadašnji italijanski reprezentativac.

Bonus video: