Berancima derbi začelja

Potop Lovćena za svega dva minuta - prvo je Lalević nakon centaršuta Selimovića doveo Berane u vođstvo, a onda je Cimbaljević realizovao penal pošto je Lakić srušio Osmajića
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.03.2012. 12:50h

Fudbaleri Berana djelimično su nadoknadili propušteno iz prvog kola, kada su poraženi a nisu ni igrali utakmicu - Lalević i društvo savladali su Lovćen, direktnog konkurenta za opstanak.

Počeli su Beranci silovito i već na startu meča stavili do znanja Cetinjanima da bodovi pripadaju njima. Veliku šansu imao je Osmajić, ali se mreža nije zatresla.

Potom su se gosti malo trgli, Đurišić se nije najbolje snašao nakon kornera, a onda je uslijedio potop, za svega dva minuta - prvo je Lalević nakon centaršuta Selimovića doveo Berane u vođstvo, a onda je Cimbaljević realizovao penal pošto je Lakić srušio Osmajića. Za tren oka bilo je 2:0 za četu Slobodana Đukića.

U drugom poluvremenu gledana je nešto drugačija slika na terenu, Lovćen je imao više od igre, a u 55. minutu postigao je i gol - Perutović je skrenuo loptu u mrežu nakon kornera Turkovića.

Ipak, Cetinjani do kraja meča nisu mogli više od minimalnog poraza...

Berane - Lovćen 2:1 (2:0)

Berane - Stadion Berana. Gledalaca: 500. Sudija: Nikola Dabanović (Podgorica). Pomoćnici: Nikola Razić (Podgorica), Dimitrije Mrgunović (Podgorica). Strijelci: Lalević u 36. i Cimbaljević u 39. iz penala za Berane, a Perutović u 55. minutu za Lovćen. Žuti kartoni: Selimović, Lutovac, Novović (Berane), Radović (Lovćen).

Berane: Aković 6, Rajković 6, Lutovac 6, Šćekić 6,5, Novović 7, Rugovac 6, Osmajić 5 (Huremović), Bojović 6,5 (Radović 5), Lalević 8, Selimović 6, Cimbaljević 6,5 (Tomović 5).

Lovćen: Perović 6,5, Ćetković 6, Martinović 6, Mirković 7, Lakić 8, Bondžić 6, Radović 6, Sekulić 7 (Bogdanović 6) Perutović 7, Petrović 7 (Pejaković 6), Đurišić 5 (Turković 6).

Bonus video: