Bokelj osvojio Tuzi

Na samom startu nastavka Todorović je iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora pogodio za važne bodove
0 komentar(a)
Bokelj - Petrovac, Foto: Radoje Milić
Bokelj - Petrovac, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 15.03.2012. 12:18h

Velika tri boda u borbi za opstanak osvojio je juče Bokelj u Tuzima.

Dečić je bio blijed u prvoj proljećnjoj utakmici, pošto je prvi susret dobio za “zelenim” stolom zbog suspenzije Berana.

Ti bodovi kao da su zadovoljili Dečić, jer su protivnički igrači sa neuporedivo više želje ulazili u duele. Vuković u 10. minutu, međutim, nije bio dovoljno brz za golmana domaćih Dreševića, a na drugoj strani odgovorio je kapiten Lekić, ali je njegov atraktivan pokušaj odbranio Petković.

Na drugoj strani ponovo se istakao Drešević nakon šuta Arsenijevića. Dečić je propustio kolosalnu šansu da na odmor pođe sa prednošću, jer je Pepić slabo odreagovao na proigravanje petom svojeg kapitena.

Na samom startu nastavka Todorović je iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora pogodio za važne bodove. Dečić je pokušavao, ali je najbolje prilike za poravnanje propustio štoper Radulović.

"Imali smo nekoliko stopostotnih šansi, ali ih nažalost nijesmo realizovali. Utakmica je bila slična onoj u Kotoru, kada smo mi slavili i sada su nam jednom zatvorenijom varijantom vratili istom mjerom. U narednim utakmicama ćemo se truditi da ispravimo propušteno", kazao je Fuad Krkanović, pomoćni trener Dečića.

Bokelj je nakon boda, ali i dobre igre kući sa Petrovcem, pokazao karakter na teškom gostovanju.

"Presudila je naša velika želja i htjenje za ovom bitnom pobjedom. Bili smo jako borbeni, i nijesmo odustajali od pas igre uprkos teškim uslovima i zasluženo smo pobijedili. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu, kako bismo što prije prebrižili brige oko opstanka", kazao je trener Bokelja Slobodan Drašković.

Bonus video: