Gomes: Ne mogu da budem kao Mesi

"Bilo bi dobro da nam dođu Real ili Barselona, ali prihvatićemo svakog protivnika", rekao je Arjen Roben...
0 komentar(a)
Mario Gomes, Foto: Reuters
Mario Gomes, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.03.2012. 13:38h

Mariju Gomesu je u meču sa Bazelom trebao samo gol da izjednači učinak Lionela Mesija koji je Bajeru da pet pogodaka prošle sedmice, ali njemački reprezentativac nije puno mario što nije uz rame Argentincu.

"Ne želim, niti mogu da budem kao Mesi. Mi smo potpuno drugačiji tip igrača. Nismo istog ranga, on je vrhunski fudbaler", rekao je Gomes.

Ali zato svi vjeruju da Bajern može da bude sličan Barseloni.

"Imamo još mnogo da pokažemo. Ovo je pravi Bajern, nadam se da ćemo da nastavimo u ovom ritmu. Želimo da igramo u finalu", kazao je Gomes.

Trijumf od 7:0 je najubjedljiviji u istoriji Lige šampiona kada su mečevi u nokaut fazi u pitanju.

"Bilo je zabavno igrati ovakav meč. A to što smo postigli sedam golova govori dovoljno", rekao je Arjen Roben, dvostruki strijelac protiv Švajcaraca.

Holanđanin je imao čudne želje pred žrijeb za četvrtfinale.

"Bilo bi dobro da nam dođu Real ili Barselona, ali prihvatićemo svakog protivnika".

Bazel je sanjao da može do četvrtfinala, ali je vraćen u realnost - poraz od 7:0 u Minhenu mu je najteži u istoriji kada su evropska takmičenja u pitanju.

"Potrebno je da odgledamo ovaj meč i izvučemo pouke. Možda ova utakmica više pokaže nego sve one pobjede koje smo upisali u Ligi šampiona. Možemo o da pričamo o kvalitetu Bajerna i igri koju je pružio, ali prije svega smo mi naučili veliku lekciju", istakao je trener Bazela Hajko Fogel.

Bonus video: