Roberto Karlos van Hidinkovog tima

Brazilac je u Anži došao prije 13 mjeseci, kada je potpisao ugovor na godinu i po, sa mogućnošću produžetka na još godinu
0 komentar(a)
karlos, Foto: Reuters
karlos, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.03.2012. 20:34h

U projektu veliki Anži Sulejmana Kerimova, bio je alfa i omega, kapiten, po potrebi trener, glavni skaut i menadžer. Bio je...Brazilac Roberto Karlos skinut je juče sa spiska igrača superbogatog ruskog kluba.

Roberto Karlos je jedan od najboljih lijevih bekova svih vremena, aosim tri Lige šampiona sa Brazilom je osvojio i titulu prvaka svijeta, za mjesec će napuniti 39 godina.

"Roberta Karlosa smo odjavili kao igrača. Ukoliko ima potrebnu licencu, ponudićemo mu da u klubu radi kao jedan od trenera", kazao je jedan od potpredsjednika Anžija, German Čistjakov.

Znači li to da je Roberto Karlos završio igračku karijeru?

"To znači da na današnji dan Brazilac nije u sastavu i na treninzima prvog tima Anžija, i to je sve što mogu reći u ovom momentu", zaključio je Čistjakov.

A uprkos ogromnoj hvali koju je za zalaganje na treninzima Roberta Karlosa imao novi trener Anžija Gus Hidink, Brazilac nije bio u zapisniku za meč koji su dobili na gostovanju Dinamu.

Roberto Karlos je u Anži došao prije 13 mjeseci, kada je potpisao ugovor na godinu i po, sa mogućnošću produžetka na još godinu.

Bio je najplaćeniji fudbaler u Rusiji. Do dolaska Samuela Etoa u isti klub.

Bonus video: