Gvardiola: Mesi će postići šest golova na istoj utakmici

“Nije lako postići jedan gol na utakmici Lige šampiona, a kamo li pet. Siguran sam da će doći dan kada će na istoj utakmici postići i šest golova”, poručuje Gvardiola
0 komentar(a)
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.03.2012. 11:44h

“Večeras smo bili svjedoci jedne od najposebnijih noći u životu Lionela Mesija”, bile su prve riječi Pepa Gvardiole na pres konferenciji nakon pobjede nad Bajer Leverkuzenom.

Barsa je pregazila Njemce (7:1), a Mesi je postigao čak pet golova.

Ranije ove sezone, Gvardiola je najavio je da će Argentinac prestići legendarnog Sesara Rodrigesa Alvaresa, rekordera sa 235 pogodaka u Barsinom dresu. Mesi je već na 228.

“Nikad nisam gledao Sesara, ali sam čuo da je bio čudesan fudbaler. Imam zato sreću što gledam Lea Mesija. Nevjerovatno je šta je uspio da postigne u 24 godine života. Kad prestigne Sesara, mislim da mu moramo napraviti veliku žurku na “Kamp Nou”. Pozvaćemo sve navijače da mu pruže ovacije kakve zaslužuje”, rekao je Gvardiola.

Trener “blaugrane” vjeruje da za momka iz Rozarija ne postoji granica koju ne može da sruši.

“Nije lako postići jedan gol na utakmici Lige šampiona, a kamo li pet. Možemo da budemo počašćeni što imamo Lea u našim redovima. Siguran sam da će doći dan kada će na istoj utakmici postići i šest golova”.

Gvardiola je na kraju čestitao APOEL-u prolaz u četvrtfinale i naglasio da bi za protivnika u četvrtfinalu najviše želio Milan.

“Zašto? Zato što smo sa njima ove sezone već igrali i jako ih dobro poznajemo”, zaključio je Pep.

Bonus video: